2014年12月25日星期四

Hvad er det sidste af lægemidlet for polycystisk nyresygdom

Hvis du har været diagnosticeret med polycystisk nyresygdom, bør du altid henvise til den nyeste lægemiddel til denne sygdom. Ingen patient ønsker at gå glip af chancen for helbredelse, så patienter med PKD. Dette er fordi den sidste nye lægemiddel indikerer et nyt håb.

? Har du mødt den PKD godt?

PKD er en almindelig arvelig nyresygdom, der er forårsaget af en genetisk sygdom. Med udvidelsen af renale cyster, som kan erstatte væv iboende nyrefunktion gradvist. Under denne proces PKD er mere tilbøjelige til at forårsage mange symptomer og problemer såsom nyresten, urinvejsinfektioner, rygsmerter, hypertension, hæmaturi, gigt, og så videre. Når PKD nyresvigt forværres, kan patienter nødt til at starte dialyse eller en nyretransplantation.

Konventionelle lægemidler og behandlingsformer for PKD

I fortiden, kan lægerne kun kontrollere symptomerne og komplikationer PKD patienter og eliminere store nyrecyster. Men for små nyrecyster, kan de ikke gøre noget. Værre, kan fjernelse af nyre cyster lindre rygsmerter patienter, til en vis grad, men på samme tid giver det også mere plads til små nyrecyster vokse. Endelig nedsat nyrefunktion og nyre størrelse udvider hurtigere.

Med udviklingen af medicinsk teknologi, er vitamin B3 (niacin) og tolvaptan siges at have en effekt på behandlingen af polycystisk nyresygdom og bremse væksten af renale cyster. Men deres terapeutiske virkninger er ikke så indlysende som patienterne forventer.

Den nyeste lægemiddel til polycystisk nyresygdom

Som klinisk erfaring antyder, kun i form af et lægemiddel ikke er i stand til at behandle PKD rod. I dette tilfælde, nyre eksperter arbejder sammen om at skabe et innovativt terapi kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Fordi det kan absorbere cystevæske og hæmmer sekretion af væske fra sækken, kan nyrecyster PKD gradvist at reducere.

Hvis du er interesseret om denne behandling, kan du kontakte os via e-mail på hotmail.com @ -renal sygdom, eller efterlade en besked på bas.

没有评论:

发表评论

Online Expert