2014年12月30日星期二

Hvordan kan Hvordan kan "Fire One" Behandling Reducer blod urinstof og kreatinin

Blod urea og kreatinin er affaldsprodukter forårsage metaboliske reaktioner i kroppen. Kreatinin og blod urea at blive udvist ud af kroppen ved glomerulær filtration funktion som urin. Høj kreatinin og urinstof i blodet kan være et tegn på underliggende sundhedsmæssige problemer.

Hvis du opdager, at du lider af forhøjet urinstof og kreatinin, så fortvivl ikke, kan naturlig behandling bidrage til at reducere blodets urinstof og kreatinin. Vil du vide mere? Email til enfermedad-renal@hotmail.com.

Ophobningen af blod urinstof og kreatinin i kroppen er forårsaget af glomerulær filtration funktion beskadiget. Derfor skal vi sænke forhøjet urinstof og kreatinin niveau reparere beskadigede glomerulær filtration.

De "fire et" behandling foreslås af mange top eksperter i Shijiazhuang Nyre lyse nyresygdom Hospital. Desuden eksperter her renal en tidsplan behandling med anvendelse af naturlig behandling og tilstand af patienter sygdom er foretaget. Hvis du vil vide mere om behandling program, kan du tale med vores læge online direkte.

"Fire en" behandling refererer til en flaske McConnon sammensætning, man gør en mundtlig kinesisk medicin, en ekstern applikation gør kinesisk medicin, fodbad bassin med kinesisk medicin.

En flaske McConnon sammensætning. Invigorating Qi, fremme blodcirkulationen og opmudring soeskende er de vigtigste funktioner i McConnon komposition. Det er det første valg for patienter, der eliminerer giftige stoffer.

En kinesisk medicin gør oral. Oral kinesisk medicin er vigtigt for patienter til behandling af nyresygdom. Desuden er de vigtigste ingredienser ændres med forskellige sygdomstilstande, forskellig behandling periode, og forskellige patienter.

Man gør ekstern anvendelse af kinesisk medicin. Er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Anvendes i morgen og eftermiddag. Den vigtigste funktion af denne behandling er at fremme blodcirkulationen i hele kroppen.

Et fodbad bassin med kinesisk medicin. Det er ofte brugt før sengetid. Det har den samme funktion som fodbad fremme blodcirkulationen i hele kroppen.

没有评论:

发表评论

Online Expert