2014年12月30日星期二

Vil drikke æble cider eddike Patient Dialyse Hjælp genoprette nyrefunktion

Apple cider eddike er en meget populær drik i verden på grund af sin lækre smag og rigelige næringsstoffer. Nå, du drikker æble cider eddike hjælper med at genoprette dialysepatient nyrefunktion?

Som vi alle ved, dialyse er en fælles behandling, når nyresygdom skrider i Fase 5 nyresygdom eller nyresvigt med 15% eller mindre af nyrefunktionen. Fordi dialyse kan hjælpe yderligere beskadiget nyrer decharge affald og giftstoffer fra kroppen. Men for at reparere skader på nyrerne. Så hvordan gør?

Nogle dialysepatienter, der elsker at drikke æble cider eddike kan have det spørgsmål, jeg har æble cider eddike med nyresvigt og kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen?

Apple cider eddike er en drik lavet af eddike og æblejuice Apples originale. Apple cider eddike indeholder masser af vitaminer, beta-caroten, pektin og vitale mineraler. Den er fyldt med næringsstoffer, der er gavnlige for patienter i dialyse.

Forskning har vist, at æble cider eddike forbedrer lipidprofil ved at sænke blodets indhold af triglycerider og low density lipoprotein kolesterol (LDL-C) eller dårlige kolesterol.

Pektin i drikkevaren kan også fremme fedt udskillelse og steroider, hvilket reducerer risikoen for hypertension og rigelige organiske syrer har den funktion at beskytte hjertet muskler. Hjerte-kar-sygdom er meget farlige komplikationer for patienter med nyresygdom, således at æble cider eddike kan give stor hjælp med at forebygge disse.

Hvad mere er, er der masser af vitaminer og aminosyrer i æble cider eddike, herunder mængden af C-vitamin er rigeligt, så det er nyttigt at forebygge infektion. Som bekendt kan infektionen nemt forværre nyresygdom patient med sygdommen, så det er meget nyttigt til at forbedre patientens tilstand.

Desuden kan det hjælpe med at regulere blodsukker, i forhold til de muskler og beskytte huden og så videre. Selv om det har så mange fordele for dialysepatienter, men det betyder ikke, at du kan forbedre nyrefunktionen. Her kan du lige så godt prøve at Blood Pollution Terapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og så videre. Eventuelle spørgsmål, skal du tale med vores læger direkte online eller via mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert