2014年12月30日星期二

Lægemidler, der sænker proteinuri i diabetisk nyresygdom

Diabetisk nyresygdom eller diabetisk nefropati er en komplikation af diabetes, der skyldes ukontrolleret hyperglykæmi. Proteinuri er en typisk symptom på alvorlig nyresygdom. Hvilken medicin kan hjælpe med at reducere proteinuri i diabetisk nyresygdom?

Lægemidler til proteinuri

I milde eller midlertidige proteinuri, kan ingen behandling være nødvendig.

Narkotika kan ordineres, især hos mennesker med diabetes og / eller hypertension. Disse kan stamme fra to klasser af lægemidler:

1. ACE-hæmmere (converting enzyme inhibitorer af enzymet)

2. BRA (blokkere angiotensin)

Disse to typer af lægemidler er generelt bruges til at styre højt blodtryk. De har også den virkning, at tabet af protein i urinen. Kontakt din læge for en korrekt dosering af disse lægemidler. Du kan også få hjælp fra vores læger online.

Points at huske

1. Du bør begrænse dit indtag af protein. Den anbefalede mængde er 0.6 g protein 0.8 g per kg legemsvægt per dag. To tredjedele af protein indtag bør komme fra høje kilder til protein, såsom fisk, mælk, æg og magert kød.

2. Vægttabet er nødvendig

3. Kontroller dit blodsukker niveau og blodtryk

Behandling for diabetisk nyresygdom

Reduktionen af proteinuri ikke nok for mennesker med diabetisk nyresygdom, selvom nyttig.

Den grundlæggende årsag til alle symptomerne på diabetisk nefropati er de beskadigede nyre væv. Mens medicin eller behandlinger kan hjælpe med at forbedre nyrefunktionen, affald og overskydende toksiner kan filtreres.

I så fald vil jeg anbefale dig at tage Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det er ny behandling for nyresygdom og har primært været anvendt i vores hospital, Shijiazhuang nyresygdom Hospital. Næsten 30 års klinisk praksis viser, at det er meget naturligt og effektivt for diabetisk nefropati.

Hvis du er interesseret i denne terapi, er du velkommen til at kontakte os.

没有评论:

发表评论

Online Expert