2014年12月27日星期六

Hvor længe kan en person leve på nyresvigt 3

Mens patienter er diagnosticeret med nyresvigt, hvor længe kan leve bliver store problemer. Som en kendsgerning, kan vi ikke fortælle dig præcis svaret, fordi det afhænger af flere faktorer, såsom patientens alder, status sygdom, og så videre. Du kan forbedre den forventede levetid med den rette behandling. Hvilke behandlinger skal gøres for at forbedre den forventede levetid for patienter med stadie 3 nyresvigt?

Dialyse. Dialyse er beregnet til at holde kroppen fungerer som normale som muligt. Sal og andre affaldsprodukter ophobes i blodet og beskadigelse af andre organer i kroppen, hvis nyrer ikke fungerer godt. Patienter i fase 3 nyresvigt er ikke nok serosa at gøre dialyse, medmindre patienter har meget alvorlige komplikationer. Desuden dialyse er ikke en kur mod nyresygdom.

Nyretransplantation. Patienterne lider nogle komplikationer i fase 3 nyresvigt, som forstyrrer patienterne en masse. En nyretransplantation kan hjælpe patienterne med at afslutte de komplikationer hurtigt.

Medicinsk behandling. Bortset dialyse og nyretransplantation, kan ingen behandling hjælper patienterne holde sig væk fra de lidelser. "Fire plus syv" behandling er en kombination af kinesisk medicin mundtlige og eksterne applikationer. Mundtlige kinesisk medicin er McConnon sammensætning og en dosis af kinesisk medicin oral. Eksterne applikationer eksternt anvendt dosis, en dosis på fodbad med kinesisk medicin, dampet, Cirkel Therapy, varm komprimere terapi, medicineret bad, fodbad, Akupunktur, Enema Therapy. Denne naturlige behandling kan nå dette mål om at forbedre den forventede levetid. Hvis du vil vide mere, kan du sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

Nyre eksperter her vil gøre en særlig behandling program baseret på anvendelsen af denne betingelse for naturlig behandling af patienter sygdomstilstande.

Naturlig behandling fokuserer på fornyelse af beskadigede celler og genoprette sin funktion bedst, hvis nyrefunktionen kan beskyttes godt, vil patienterne kunne få en langt bedre tilstand, er det endda muligt, at de har den forventede levetid som normale mennesker.

没有评论:

发表评论

Online Expert