2014年12月13日星期六

Stop Hævelse fra FSGS patienter Naturligvis

FSGS er en af de mest almindelige årsager til primære glomerulære sygdomme hos voksne. I almindelighed er en progressiv nyresygdom, der tegner sig for 2,3% af patienter med ESRD. Hævelsen kan være et almindeligt symptom på FSGS, som ikke kun påvirker billedet, kan også forårsage andre alvorlige komplikationer såsom lungeødem og åndenød. Så hvordan at stoppe inflammation hos patienter FSGS naturligt?

Nogle patienter udvikler FSGS hævede øjenlåg i morgen og ødem i ben og krop i slutningen af dagen på grund af væskeophobning, og det er det, der fører dem til at søge læge. På klinikken er diuretika bruges til at hjælpe kroppen med at slippe af med overskydende salt forårsager hævelse. Men steroider anvendes til behandling af andre tilstande kan også forårsage hævelse. Nogle tilfælde af hævelse er ikke let at behandle.

Så hvorfor ikke gå og prøv terapier kinesisk medicin i dag, flere og flere udenlandske patienter kommer? Forsøge at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, medicineret bad, oral kinesisk urtemedicin og alternative behandlingsformer kinesisk medicin. For det første kan de fleste af dem hjælpe med at udvide blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen. Efter at alle niveauer af de renale arterier udvide den effektive stigning glomerulær perfusion, er det indre tryk reduceres til glomeruli, mens den høje glomerulær filtration også blev reduceret, og at forsinke udviklingen af kontrol således renal fibrose. Efter dette, vil hævelsen gradvist fade.

Desuden kan disse kinesiske medicin behandlinger også spille flere funktioner, herunder anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning, fjernelse af immunkomplekser af hvert organ, for at fremme DNA-replikation af beskadigede celler og give iboende gradvist næringsstoffer nyrer nyreskader reparere og gendanne nyrefunktion. Med genopretning af nyrefunktionen, nyrefunktion igen for at fjerne salt og overskydende væske fra kroppen, således at stoppe betændelse og andre symptomer på FSGS naturligt og effektivt. Også, fordi det kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen, der er almindeligt anvendt til at hjælpe patienter FSGS effektivt forhindre nyresvigt, dialyse og nyretransplantation. Som vi alle ved, nogle FSGS er ikke følsomme over for immunosuppressive midler og gradvist udvikle nyresvigt, så helt sikkert disse kinesiske medicin behandlinger bringe nyt håb.

没有评论:

发表评论

Online Expert