2014年12月17日星期三

Etape 5 Nyresvigt Levealder

Etape 5 nyresvigt er også kendt som den End Stage Renal Disease, efter at folk falder i denne fase, vil de faldt mere ubehageligt. Så nogle af dem kan spekulerer på, hvad er den forventede levetid for dem? Faktisk er der ingen grund til at bekymre dig om det. Fordi, med hjælp fra en ordentlig behandling, kan din levetid forlænges betydeligt.

Hvad er den forventede levetid for mennesker med denne sygdom venstre ubehandlet?

Hvad er den forventede levetid for mennesker, der er i dialyse?

Ifølge den forskning, den gennemsnitlige kurs for der starter dialyse er 3-5 år, men kan være længere, den længste man har op til 30 år. Den kortere levetid kan blive påvirket af alder (folk, der er ældre end 65 er let at blive berørt).

Hvad er den forventede levetid for mennesker, der tager nyretransplantation?

Nyretransplantation er en livsforlængende procedure. Den typiske patient vil leve 10 til 15 år længere med en nyretransplantation, end hvis de holdes i dialyse. Stigningen i levetiden er større for de yngre patienter, men selv 75-årige modtagere (den ældste gruppe, hvor der er data) Få et gennemsnit fire år mere af livet. Folk i almindelighed har mere energi, en mindre diæt, og færre komplikationer med en nyretransplantation, end hvis de bliver på konventionel dialyse.

Så både dialyse og transplantation kan hjælpe folk til at leve længere og bedre. Bortset disse to almindelige måder, du kan også vælge Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, er det baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin, som kan bidrage til at løse nyreproblemer fra de bagvedliggende årsager. Så hvis du kan kan få det tidligere, kan du undgå dialyse eller transplantation.

I ét ord, for mennesker med trin 5 nyresvigt, deres forventede kife kan e forlænges betydeligt ved korrekt behandling. Hvis du har brug for hjælp til at kurere det, så fortæl vores online læge, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert