2014年12月12日星期五

Diabetisk nefropati kan vendes

Du kan diabetisk nyresygdom eller diabetisk nefropati vendes? Hvis din nyresygdom er forårsaget af diabetes, enten type 1 eller type 2, skal du finde din nyresygdom skrider hurtigt og forårsage nogle alvorlige komplikationer. Tilbageførslen af diabetisk nefropati betyde en vellykket og tydelig forbedring af nyrefunktion og generelle sundhed.

NES reversibel diabetisk nefropati?

Princippet om forebyggelse og behandling af diabetisk nefropati er tidlig diagnose. Personer med diabetes risiko, såsom familie historie, flerfoldsgraviditet, fedme og forhøjet blodtryk bør testes fastende glukose regelmæssigt.

Hvis patienter nyresygdom er i fase 1, 2 eller 3, kan din diabetisk nyresygdom vendes i varierende grad. Men når forværres i fase 4 og fase 5, vi kan gøre, er at stoppe eller i det mindste bremse udviklingen af nyresygdom og forbedre livskvaliteten for patienterne.

Hvis du stadig har mulighed for at vende din nyresygdom, skal du forstå.

For at vende diabetisk nyresygdom, bør behandlingen starte fra ændring af kostplan patienter. Udover sukker, skal patienterne også begrænse dit indtag af natrium og protein. Hvis din BUN niveau er normalt proteinindtag er 0,8 g / kg legemsvægt hver dag. Ellers skal de slå deres indtag til 0,6 g / kg. Salt indtag bør være mindre end 3 g.

Et vigtigt trin i alle behandling er at kontrollere blodsukker og blodtryk. Hvis patienter blodsukker eller tryk er ude af kontrol, som skal tage medicin for at miste dem i tide. Forskellige patienter har behov for andre lægemidler, så rådføre sig med din læge online fra Shijiazhuang nyresygdom Hospital for korrekte forslag.

Det sidste trin er at reparere de beskadigede nyre celler, men ikke død, hvilket er nøglen til at vende nyresygdom. På nuværende terapi Blodprøve kontaminering selvfølgelig effektive og sikre terapeutiske virkninger i behandlingen af diabetisk nefropati. Forhåbentlig kan det også være en kandidat til denne behandling og vende deres diabetisk nefropati med succes.

没有评论:

发表评论

Online Expert