2014年12月30日星期二

Hvordan kan detekteres polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom (PKD) er en arvelig sygdom, som kan findes for visse medicinske tests. Hvordan kan du opdage polycystisk nyresygdom?

For polycystisk nyresygdom, kan visse prøver registrere størrelsen og antallet af nyre cyster, der har og vurdere mængden af sunde nyrevæv.

Testning for polycystisk nyresygdom

● ultralyd. Under ultralyd, er en stavformet anordning, der kaldes en transducer placeret på din krop. Lydløs lydbølger, der reflekteres tilbage til transduceren, som lyden udsendes. En computer oversætter de reflekterede lydbølger i billeder af nyrerne.

● computertomografi (CT). Som du ligger på en bevægelig bord, som styres i en enhed formet som en stor krans, at projekter meget tynde røntgenstråler gennem kroppen. Din læge er i stand til at se tværsnitsdata billeder af nyrerne.

● Den magnetisk resonans (MR) fundet .Medida inde i en stor cylinder, magnetfelter og radiobølger skabe tværsnitsbilleder af deres nyrer.

Undertiden er det nødvendigt genetisk testning, da patienter med polycystisk nyresygdom er en genetisk lidelse, der kan overføres til den næste generation. Derfor, hvis nogen i din familie er blevet diagnosticeret med polycystisk nyresygdom, du er på høje ændring for at få denne sygdom i nyrerne.

Sådan fjernes cyster i polycystisk nyresygdom?

● En sund kost. Faktisk er der visse fødevarer kan hjælpe med at fjerne en nyre cyste, men en gratis sund nyre kost kan hjælpe med at forhindre nogle af de symptomer og bremse væksten af renale cyster. Med hensyn til de forslag, kan du sende enfermedad-renal@hotmail.com.

● Surgery. En kirurg kan anvende nogle værktøjer til at dræne cyster eller cyste fjerne en del af inaktivere vækstfaktor.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det er en naturlig ekstern program ved hjælp af hundredvis af traditionel kinesisk medicin (TCM). Ikke alene kan reducere størrelsen af nyrecyste, men også forbedre nyrefunktionen. Vil du vide mere om det? Tøv ikke med at kontakte os.

没有评论:

发表评论

Online Expert