2014年12月16日星期二

Næseblod i CRF-patienter Hvad er behandling for det

Næseblod er et fælles klinisk problem, så ingen være særlig opmærksom på det. Men når det er forbundet med kronisk nyresygdom eller nyresvigt, vil det være anderledes. Så hvorfor patient nyresygdom får næseblod og hvad er den behandling for det?

Patofysiologi Epistaxis

Much næseblod ophører med tryk (digital eller pakning) over blødningen point. Et intakt koagulationssystemet med akkumulering af blodplader og koageldannelse er påkrævet. Unormale blodplade tal eller funktion, eller noget unormalt i koagulationskaskaden fører til svigt af koageldannelse og vedvarende blødning.

Medicin kan også forbundet med det

Talrige medikamenter forstyrrer den normale koagulation. NSAID (herunder aspirin) er nok den mest almindelige, med op til 75% af epistaxis patienter ved hjælp af en af disse medikamenter. Andre medikamenter, der er forbundet med næseblod omfatter thioridazin, aktuel hyperosmolært natriumchlorid og dipyridamol (Persantine).

Behandlingen af Næseblod:

Initial behandling af epistaxis er rettet mod at stoppe blødningen, og langtidsbehandling er rettet mod at opdage og korrigere den underliggende årsag. For folk med nyresygdomme, bør de ændre de relaterede medicin eller kuren, de tager. Som vi har nævnt ovenfor visse lægemidler kan føre til næseblod, så vi bør finde nogle alternative medicin. Men hvis du ønsker at løse problemet fra sin rod, er du nødt til at behandle nyresygdom først.

Læger minde dig om at holde sig væk fra alkohol, stort alkoholforbrug øger risikoen for næseblod. For flere informationer om behandlingen af Næseblod i CRF-patienter, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert