2014年12月16日星期二

Parapelvic cyste kan forårsage skum i urinen

Faktisk skum i urinen (hvis det ikke kan forsvundet i en periode) betyder, at der er lækage protein, som er en almindelige symptomer på nyresygdom. Parapelvic cyste også kan få det, hvis cyste er stor nok.

Da parapelvic cyste er benign nyrelidelse, når cyste er lille i størrelse og forårsager ingen symptomer, ingen behandling er nødvendig foruden regelmæssige opfølgende kontrol. Men de abnorme epitelceller vil fortsætte med at udskille mere cystevæske og cyster vil opleve gradvise udvidelse. Normalt når cyste er større end 5 cm, vil der være symptomer og komplikationer på grund af undertrykkelse af omgivende nyrevæv.

Skummene i urin og andre symptomer på denne sygdom kan forværre nyre funktioner falde, hvis venstre ubehandlet. Derfor bør tilbydes rettidige og effektive behandlinger eller sygdommen betingelsen vil blive endnu værre.

Således at efterspørgslen os til at søge hjælp fra medicin, som kan hjælpe dem en del af folk til at leve bedre. Den fælles terapi for stor parapelvic cyste er kirurgisk fjernelse, som har hurtige og tydelige effekter i kort tid, men kirurgi er en anden traume til nyrerne, og den største ulempe er parapelvic cyste kan ikke helbredes fuldstændigt, fordi den tilbagevendende rate er høj.

En anden effektiv måde er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan det kurere denne sygdom i en mere naturlig. Det tager sigte på at regulere nyrelidelse og forbedre nyrefunktionen Selvom effekterne er langsom, det er holdbart og forårsager ingen yderligere skader på kroppen.

Hvis du ønsker at vide mere information om Parapelvic cyste eller måder at reducere de symptomer forårsaget af det, ligesom skum i urinen, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert