2014年12月26日星期五

Hvor stor en procentdel af nyrefunktion kræver dialyse

Som for patienter med nyresvigt, dialyse er et spørgsmål, der bør fokuseres. Og hvad tid til at gøre dialysepatienter bør ligeledes være opmærksomme. Selvom Hvad,? procentdel af nyrefunktionen kræve dialyse?

Tiden til dialyse er nært forbundet med tilstanden af patientens sygdom. For patienter med nyresvigt, når dine nyrer ikke fungerer godt, og de begynder at have tydelige symptomer, såsom kvalme, opkastning, hovedpine, bør dialyse gøre for at lindre disse symptomer. Hvis patienter har stadig normal urinproduktion, og ikke oplever tydelige symptomer, selv med meget høj kreatinin niveau, der kan bo med denne betingelse uden dialyse.

For nogle patienter, der har tydelige symptomer, selvom de har et højt niveau af kreatinin og urinstof, begynde tidligt dialyse til at lindre disse symptomer for at forhindre nyresygdom skrider form. Og for patienter med forhøjet blodtryk og diabetes, som skal have dialyse før andre patienter med nyresygdom.

I den forbindelse problem som procent af nyrefunktion, der kræver dialyse, havde patienterne bedre konsultere læger, og de vil give dig det bedste forslag baseret på din tilstand.

Faktisk nogle bivirkninger altid kommer gennem dialyse initiering af dialyse, værre, når du træder på rejsen af dialyse, kan du ikke få dialyse igen, fordi symptomerne opstår, når du stopper dialyse. Dette kan være grunden til, at nogle patienter behov for dialyse.

Den bedste måde at holde sig væk fra dialyse er at finde en behandling, der arbejder for at forbedre nyrefunktionen. Da nyrefunktionen forbedres, vil den normale produktion af urin og dialyse gøre mere.

没有评论:

发表评论

Online Expert