2014年12月12日星期五

Blood Sugar Almægtige er med type 2 diabetes: Hvad gør

Når blodsukkeret går gennem taget, betyder brændstof patienter bruger, er meget mindre, end du spiser. For mennesker med type 2-diabetes, kan blodsukkeret for højt forårsage farlige og livstruende komplikationer. Fra dette punkt, ved vi, at det er meget vigtigt at reducere niveauet af højt blodsukker.

Type 2-diabetes

Også kendt som ikke-insulinafhængig diabetes eller voksen, der opstår når kroppen modstår virkningerne af insulin eller kan ikke producere tilstrækkeligt insulin til at opretholde normale glucoseniveauer i blodet. Når det sker, type 2-diabetes, som ikke helt kan helbredes. Hvis ikke kontrolleres effektivt, kan højt blodsukker angribe flere organsystemer, såsom hjerte, nyrer, fødder, øjne, og så videre.

Risikofaktorer for blodsukker, der går gennem taget

Selvom det ikke er fuldt forstået er risikofaktorer for type 2 diabetes, visse faktorer gør øge niveauet af blodsukker. De er overvægtig distribution, abdominal fedt, mangel på motion, usund kost plan, for meget alkohol, forkert brug af hypoglykæmiske midler, etc.

Metoder til at hjælpe med at reducere niveauet af blodsukker til diabetisk

For det første er det blevet vist, at regelmæssig motion som spadsereture og jogging kan hjælpe med at regulere blodsukkeret, fordi det kan hjælpe kroppen til at få blodsukkeret overskud ud af blodet. Dog bør øvelsesterapi være en lang plan at insistere. Ellers dens virkning er ikke indlysende.

For det andet kan videnskabelig Foods terapi også hjælpe med at reducere højt blodsukker. Overspisning eller spiser de forkerte fødevarer gør det sværere at kontrollere dit blodsukker.

Endelig tager de rigtige medicin. Metformin, sulfonylurinstoffer, meglitinider, thiazolidindioner, insulin, osv, er almindeligt anvendt til lavere blodglucose og behandling af diabetes. Lad dit niveau af blodsukker i nedenstående formular, så lægen her kan afgøre, hvilken medicin er det rigtige for dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert