2014年12月15日星期一

Hvad er behandling for personer med polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom (PKD) er en arvelig nyresygdom. Det forårsager væskefyldte cyster dannes i nyrerne. PKD kan forringe nyrefunktionen og forårsage nyresvigt, så behandling af det er meget vigtigt. Så hvad er behandling for mennesker med polycystisk nyresygdom?

Som vi har nævnt ovenfor, denne sygdom er en genetisk sygdom, der er ensbetydende med det er keder sig med babyen. Så det vil vokse med alderen, når den vokser store nok, nogle symptomer vil opstå, som påvirker patientens liv betydeligt. Så en rettidig behandling er nødvendig for at hjælpe mennesker lever bedre.

Behandlingen af polycystisk nyresygdom

Målet med PKD behandling er at styre symptomerne. Kontrollere højt blodtryk er den vigtigste del af behandlingen. Behandlingen kan omfatte:

smertestillende medicin

blodtryksmedicin

antibiotika (til behandling af UTI)

en lav-natrium (salt) kost

diuretika (at hjælpe med at fjerne overskydende væske)

kirurgi (for at dræne cyster og hjælpe med at lindre ubehag)

Med avanceret PKD, kan det være nødvendigt dialyse og nyretransplantation. En eller begge nyrer kan være nødvendigt at blive fjernet.

Selvfølgelig kan du også vælge en naturlig terapi, kan det hjælpe at hæmme og krympet cyster på en naturlig måde, hvad mere er, er det ikke let at tilbagefald efter helbredelse. Denne terapi kaldes Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, hvilket er en fornyelse og forbedring af traditionel kinesisk Herb Medicine. Som en slags ekstern behandling, kan det aflades toksiner ved huden, således at kurere denne sygdom uden skade nyrerne. Der er fire hovedsagelig fungerer i det, er de anti-koagulation, anti-inflammatorisk, anti-trombose og større blodkar. Af disse funktioner, kan det forbedre nyrefunktionen således at vende sygdommen.

Ovenstående er de behandlinger af polycystisk nyresygdom, kan du vælge en af dem i henhold til din egen tilstand. Hvis du har brug for hjælp til at kurere din sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert