2014年12月26日星期五

Hvad er den gennemsnitlige forventede levetid for FSGS

FSGS er en forkortelse for fokal segmental glomerulosklerose. Det er en sjælden form for primær glomerulær sygdom, der påvirker børn og voksne.

Selv om nogle patienter kan modtage komplet remission efter steroider, cytostatika, immunosuppressiva plasma udveksling, der er omkring 30% -63% af FSGS tilfælde ikke reagerer på medicin og behandlinger, og i sidste ende de fleste vil blive udviklet i nyresygdom terminal inden for 5 år. Mange patienter bliver nødt til at gøre nyretransplantationer i 20 år.

Den forventede levealder for patienter med FSGS blive hårdt ramt, og er lavere end normalt forventede levetid. Normalt levealder vil blive reduceret med 20-40 år, så det er nødvendigt at identificere faktorer, der ofte påvirker prognosen og forventet levetid for patienter med FSGS, så vi kan vide, hvordan man kan forbedre prognosen og forlænge den forventede levetid er.

Proteinuri og FSGS levealder

Kliniske faktorer --- massive proteinuri, hypertension og hyperlipidæmi alle kan accelerere glomerulosklerose. Proteinuri er især vigtigt for FSGS. Overlevelsesraten for dem, der er ingen vedvarende massive proteinuri er kun 45%, mens i tilfælde af nefrotisk syndrom, ikke overstiger 90% .Hvis 24 urin protein overstiger 10g og med svær hyperlipidæmi, kan have markant fald i nyrefunktion og malign omdrejningspunkt sklerose.

Henvisning af protein tab i urinen, mens delvis eller fuldstændig, kan i høj grad forbedre renal overlevelsesrate derfor rettidig og hensigtsmæssig behandling for proteinuri er meget vigtig for at forbedre levetiden for FSGS. Hormoner, dialyse, nyretransplantation, og immunterapi er naturmedicin til behandling proteinuri funktioner. Du kan vælge den rigtige efter sin sygdom og fysiske forhold.

Andre faktorer omfatter alder debut, patologiske forandringer, infektion, tromboemboli etc.

Desuden bør kvinder i den fødedygtige alder er mere forsigtige og anbefales lægekonsultation før de beslutter at føde et barn, fordi graviditet påvirker prognosen og forårsage præeklampsi og svært nedsat nyrefunktion.

Ovenfor er nævnt på den gennemsnitlige forventede levetid for FSGS,? Hvis du estáinteresado i vores artikler, er det nødvendigt at være opmærksom på os venligst! Vi artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger . ? Hvis du har problemer, kan du konsultere vores online eksperter, e-nyresygdom @ hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert