2014年12月17日星期三

Dialyse til patienter med nyresvigt og diabetes

Dialyse er en af de mest almindelige terapier til behandling af nyresvigt, kan det forlænge patientens levetid og bringe bivirkninger på samme tid. Så i dag, vil jeg dele dig somethings om dialyse med nyresvigt og diabetes.

Folk, der har fået diabetes og nyresvigt, vi kalder dem Diabetic Nephropathy patient. Som vi alle ved, for dem del af folk, kontrol af blodsukkeret er meget vigtigt. Hvis du ønsker at kontrollere denne sygdom, er du nødt til at kontrollere blodsukkeret først. Selv dette, hvis du ønsker at helbrede denne sygdom, er det ikke nok til at kontrollere blodsukkeret, er vi nødt til at søge hjælp fra nogle terapi.

Dialyse er de mest almindelige måder at helbrede nyresvigt, så det er også egnet til behandling af diabetisk nefropati. Som en slags erstatning af nyre, kan det hjælpe at aflade overskydende væske og affald ud af kroppen, så folk kan leve bedre. Under forudsætning af god kontrol af blodsukker, kan folk har en kvalitet og længere levetid ved hjælp af det. Men som vi har nævnt ovenfor, vil det medføre bivirkninger på samme tid, især utilstrækkelig dialyse, hvilket kan fremkalde flere komplikationer, som vil mindske snarere at forbedre folks livskvalitet. Så som en patient, bør du insistere tilstrækkelig dialyse, der kan hjælpe dig med at reducere antallet af fremkalde komplikation.

Af ovenstående ved vi, at dialyse kan bringe nogle bivirkninger, når det helbrede nyresvigt, så hvis du har brug for hjælp til at løse disse spørgsmål, kontakt venligst vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert