2014年12月10日星期三

Muskelkramper og anæmi i ESRD: årsager og behandling

ESRD (ESRD) er den sidste fase af kronisk nyresygdom. De fleste patienter med ESRD har været i dialyse dog forskellige symptomer og komplikationer påvirker stadig kvaliteten af dit liv. Så hvad der forårsager muskelspasmer og anæmi i ESRD og hvordan man behandler dem effektivt?

Årsager til muskelkramper og anæmi i ESRD

Som metaboliske affald ophobes til højere niveauer i blodet, kan skader på muskler og nerver forårsage muskelkramper, muskelsvaghed og kramper.

Også muskelsammentrækninger under hæmodialyse er almindelig, selv om årsagen er uklar. Nogle gange kan kramper lindres ved at justere ordination af hæmodialyse. Indstilling af væske og natrium indtag blandt hæmodialyse behandling kan også hjælpe med at forhindre muskelspasmer under behandlinger.

For patienter med ESRD, svigtende nyrer reducere produktionen af et hormon kaldet erytropoietin, som stimulerer produktionen af røde blodlegemer dannelse. Så anæmi er en almindelig komplikation ved nyresvigt og hæmodialyse. Restrications kost, malabsorption af jern, hyppig blod eller fjernelse jern ved hæmodialyse og vitaminer kan også bidrage til anæmi.

Behandlingen af muskelkramper og anæmi i ESRD

I dag er anvendelsen af kinesisk medicin behandlinger på klinikken hjælper behandle ESRD rod ved at reparere nyreskader og genvinding af nyrefunktionen, forbedre muskelkramper og anæmi og andre symptomer.

Lad Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for et eksempel. Sammenlignet med traditionel kinesisk medicin, er det bruges eksternt. To poser af forarbejdede kinesiske lægeurter er underlagt lænden af patienten, så du bare nødt til at ligge på sengen for at tage det. For at gøre de aktive materialer af lægemidler direkte, der skal træffes til nyrerne, osmose enhed hjælper trænge igennem huden og derefter nå nyrerne med blodgennemstrømningen. Funktioner med udvidelse af blodkarrene, forbedrer blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet, anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning, der giver næringsstoffer nyre og fremme DNA-replikation iboende beskadigede celler, nyrefunktion kan gradvist komme sig.

I dag er flere og flere patienter med ESRD udlændinge er at drage fordel af de behandlinger af kinesisk medicin, håber du kan blive en af dem. Hvis du også er interesseret i terapier af kinesisk medicin, kan du sende os en e-mail enfermedad-renal@hotmail.com, eller efterlade en besked på bas.

没有评论:

发表评论

Online Expert