2014年12月26日星期五

Kronisk nyresygdom og seglcelleanæmi

Seglcelleanæmi og seglcelleanæmi er en alvorlig sygdom forårsaget af substitution af en aminosyre i hæmoglobin i blodet rojos.Esta sygdom kan forårsage permanent skade på forskellige organer, såsom nyrerne. I dag vil vi tale om kronisk nyresvigt og seglcelle.

Hvor segl årsag nyresygdom?

Først må vi kender seglcelleanæmi er en genetisk lidelse, og i nogle tilfælde, at sygdommen bryder ud meget, meget hurtigt. Leads røde blodlegemer til at danne et segl form. Normalt kan røde blodlegemer lever omkring 120 dage, men seglceller kan leve kun 10-20 dage. Dette kan nemt inducere anæmi.

Seglformede røde blodlegemer er normalt grupperet og handicap klæbe til blodkarrenes vægge, hvilket resulterer i obstruktion af blodstrøm og dårlig blodcirkulation. Uden nok blod og iltforsyning, er de celler, der fungerer i hele kroppen let beskadiget. Da nyrerne har en direkte sammenhæng med blodcirkulationen, bliver de angrebet lettere. Endelig nyrerne stoppe med at arbejde langsomt.

Til gengæld renal problemet værre seglcelleanæmi

Ud over at filtrere blod, EPO-produktion er en anden vigtig nyrefunktion. Når nyrerne beskadiges alvorligt, at de ikke er i stand til at producere nok EPO. Derefter bliver mindre røde blodlegemer. Ingen tvivl om dette kan forværre anæmi hos patienter med lethed.

Behandlinger til at styre kronisk nyresvigt og seglcelle

I øjeblikket er der ingen specifik behandling for seglcelle. Hvis patientens tilstand er alvorlig, skal de acceptere behandling på hospitalet, og lægerne giver blodtransfusion, infusion af væsker, analgetika og antibiotika til deres patienter.

Som for nyreskader, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, immunterapi og Clear Blood Pollution Therapy bidrage til at vende nyreskader. Men hvis alle nyrefunktionen er tabt, kan det være nødvendigt at gøre dialyse behandling af blod eller nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere om effektive behandlinger for disse problemer, kan du e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com eller læg en besked i form nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert