2014年12月12日星期五

Hvordan man kan reducere højt kreatinin 7.5 Med Diet

Min urinproduktion er faldet til 600 ~ 700 ml hver dag, og det kreatinin niveau er 7,5 mg / dl. Du kan hjælpe med at reducere højt kostplan kreatinin 7.5?

For raske voksne, urin produktion er omkring 1000 ~ 2000 ml i 24 timer, mens kreatinin niveau området fra 0,5 til 1,2 mg / dl. Creatinin 7,5 mg / dl var betydeligt højere end den normale værdi. I lyset af dette, skal patienterne aktivt at nedbringe deres niveau af kreatinin. Under behandlingen en sund kost plan spiller en vigtig rolle.

De grundlæggende krav til kosten til at sænke høje kreatinin 7.5 kan nævnes:

- Udvikle en kost lavt natrium og lavt proteinindhold

- Begrænse forbruget af kød

- Undgå kreatin tilskud

- Drik den rigtige mængde vand

- Spis flere fødevarer rige på umættede fedtsyrer og antioxidanter

Udviklingen af en korrekt kost kan ikke kun reducere dannelsen af kreatinin men også beskytte de resterende nyrefunktion. Forbedret nyrefunktion kan stimulere nyrerne til at producere mere urin og urinproduktion stigning af patienter.

I dette tilfælde anbefaler vi flere fødevarer, der er gode til at reducere høj kreatinin 7.5.Si For en detaljeret liste over fødevarer kan sendes via e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

Nu introducere rolle visse fødevarer:

1. Blueberry og rød peber: Disse fødevarer er rige på antioxidanter, der kan hjælpe eliminere frie radikaler og forbedrer nyrefunktionen til en vis grad.

2. Agurk og majs silke: Har ejendommen vanddrivende, hvilket kan øge produktionen af urin og fjerne flere affaldsstoffer og toksiner.

Hvis du vil have flere informationer ved om kost eller kinesisk medicin behandling, skal du kontakte din læge online eller efterlade en besked på bas.

没有评论:

发表评论

Online Expert