2014年12月11日星期四

Sådan behandler kløende øjne i kronisk nyresygdom

Virkelig kender nogen symptomer på kronisk nyresygdom påvirker livskvaliteten for patienter og patienter altid bekymre sig om sikkerheden og effektiviteten af en given behandling. Nogle patienter klager over kløende øjne, nu fortsætter vi med at lære om, hvordan man behandler naturligt og effektivt.

Diabetes og hypertension er de førende årsager til øjensygdom og synstab. Hvis din kronisk nyresygdom er resultatet af enten tilstand deres øjenproblemer kan være i fare. Nogle af de mest almindelige øjet problemer, der opstår hos patienter med CKD er retinopati, grå stær og grøn stær, som kan forårsage kløende øjne og andre øjenproblemer. Har forhøjet blodtryk og diabetes? Velkommen til at tale til online læge om din tilstand.

Med udviklingen af sygdommen, kan de beskadigede nyrer ikke fjerne overskydende phosphor fra kroppen, mens et overskud af phosphor i blodet kan forårsage kløende hud.

Hvis du har kløende øjne, styring af sygdomme som diabetes og højt blodtryk er vigtigt ikke kun for nyre sundhed, men også sundheden for dine øjne. Følg lægens anvisninger om kost og motion, tage din medicin som foreskrevet af din læge anbefalede du ryger, skal du stoppe med at ryge, da rygning er en ekstra risikofaktor for grå stær og grøn stær.

Hvis dine øjne kløende, kløende hud har noget at gøre med CKD, det vigtigste du kan gøre er dog behandle nyre som helhed. Kinesisk medicin behandlinger er almindeligt anvendt i klinikken til behandling af CKD fra roden ved at reparere nyreskader og genvinding af nyrefunktionen. Behandl kroppen som helhed, dels at forbedre blodcirkulationen ved at udvide blodkarrene og fjerne blod immobilitet og immunkomplekser fra kroppen, så inddrivelse af nyrefunktionen anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning fremme DNA-replikation af beskadigede celler og giver iboende næringsstoffer nyrerne. Klinisk erfaring viser, at symptomerne på CKD behandles naturligvis med stigningen af nyrefunktion, nyresvigt også effektivt kan forebygges.

没有评论:

发表评论

Online Expert