2014年12月15日星期一

Hvad er behandling for søvnløshed hos dialysepatienter

Hvad er behandlingen for søvnløshed hos dialysepatienter? Søvnløshed er en af de fælles komplikationer af dialyse, kan det i forbindelse med kløe hud eller andre årsager, så for den behandling, vi bør vide rydde de underliggende årsager, derefter foretage tilsvarende foranstaltning for at helbrede den.

Sleeping problem berører 50-80% af patienter i dialyse, det påvirke livskvaliteten betydeligt. Stigende tyder på, at søvn forstyrrelser har en dybtgående indvirkning både på et individuelt og på et samfundsmæssigt niveau. Der er mange grunde kan føre til søvnforstyrrelser, såsom biologiske, sociale og psykologiske faktorer. For folk, der er i dialysebehandling, kan dårlig sovende kvalitet påvirker helbredende virkning eller gør sygdommen går værre.

Behandling af kronisk søvnløshed er ofte en udfordring. Der er kun få undersøgelser, der specifikt vedrører forvaltningen af denne søvnforstyrrelse hos patienter med kronisk nyresygdom. Men det ikke betyder, at du ikke kan løse dette problem, så længe du kan finde de dybereliggende årsager du kan kurere det, i det mindste kan få en bedre søvn.
v For dialysepatienter den bedre måde at løse Søvnløshed er at helbrede nyresygdom og lindre komplikationer af det. Så det betyder, at du nødt til at finde nogle måder at hjælpe folk slippe af dialyse eller reducere de tider af det. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan være et godt alternativ, ved at reparere det beskadigede nyre væv og beskytte de resterende fra yderligere skader, og dermed til at forbedre nyrefunktionen. Med sygdommen går godt, kan reduceres gange dialyse.

Hvis du ønsker at vide mere information om behandling af dialyse og komplikationerne ved det, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert