2014年12月15日星期一

Diabetes med højt blodtryk Sådan forhindrer nyresvigt

Hvis du er folk med diabetes og højt blodtryk på samme tid, er du nødt til at være opmærksom på det, kan det angive, at du kommer til at få nyresvigt. Derefter som en diabetiker hvordan man kan forhindre nyresvigt?

Ifølge forskning, Diabetes er en af de overvejende årsager til nyresvigt, især for folk med øget blod pressure.High blodtryk, eller hypertension, er en vigtig faktor i udviklingen af nyreproblemer hos personer med diabetes. Både en familie historie af hypertension og tilstedeværelsen af hypertension synes at øge chancerne for at udvikle nyresygdom. Hypertension også accelererer udviklingen af nyresygdom, da det allerede findes. Så kontrol af diabetes og forhøjet blodtryk er meget vigtigt for mennesker at forhindre nyresvigt.

Hvor længe kan Diabetes falde i nyresvigt?

Generelt nyreskader sjældent sker i de første 10 år af diabetes, og som regel 15 til 25 år vil gå, før nyresvigt forekommer. For mennesker, der lever med diabetes i mere end 25 år uden nogen tegn på nyresvigt, er risikoen for nogensinde at udvikle den falder. Så hvis du er de mennesker med diabetes mere end 10 år og mindre end 15 år, er du nødt til at betale tæt opmærksomhed på det.

Hvordan undgår jeg at nyresvigt?

Du bør holde monitor din sygdom fra to aspekter, er de GFR og urin albumin. Når din GFR er lavere eller albumin opstod der måske betyder, at din nyre er beskadiget. Så gør dit bedste for at styre det, når sygdommen ud af kontrol, nyresvigt er nær.

Forskere har gjort store fremskridt med at udvikle metoder, der forsinker opståen og progression af nyresygdom hos mennesker med diabetes. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en af de mest effektive terapier til behandling af nyresygdom er blevet brugt meget, kan det hjælpe folk til at vende sygdommen i den tidlige fase.

Hvis du er folk med diabetes og højt blodtryk og ønsker at forebygge nyresvigt, kan du kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert