2014年12月13日星期六

Er det muligt at sænke den Elevated Urea Nitrogen in Blood

Er det muligt at sænke forhøjet urea nitrogen i blodet? Eksperterne sagde ja til dette spørgsmål, kun hvis du kan få en ordentlig behandling i tide.

Der er mange grunde kan forårsage urea nitrogen stigning, for eksempel efter nyrefunktionen afvist, kan den ikke slippes ekstra urinstof ud af kroppen, så niveauet for det vil går op. I en anden side urea som en slags affald, der produceres af protein metabolisme, en kost med protein, såsom høj-protein sondeernæring, kan også forårsage BUN at stige. Så du bør styre indtagelsen af protein, så du bør spise nogle fødevarer med høj kvalitet protein. Ud over, at du også bør drikke nok vand, der kan hjælpe dig til at øge vandladning, således at øge udledningen af urea kvælstof, men ikke drikker for meget, ellers der vil tilføje arbejdsbyrde til din nyre.

Kosten behandling gør, kan medvirke til at sænke højt blodurinstofnitrogen men muligvis lidt længere tid, derudover kan det ikke løse dette problem fra dets rod. Således at efterspørgslen vi søge hjælp fra medicin.

Chinese Herb Medicin, især de øverste syv behandlinger i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, kan bidrage til at sænke forhøjet urea nitrogen ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere information om dem, kan du efterlade beskeder til os.

Hvis du har brug for hjælp til at sænke det høje urea nitrogen i blod eller helbredelse nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert