2014年12月8日星期一

Diabetisk nefropati frugt Dar Patienter med kreatinin 3.5

Nogle mennesker tror, at patienter med diabetisk nefropati bør undgå frugt, fordi sukkeret i frugt kan øge niveauet af glukose i blodet hos disse patienter. Faktisk er forkert. For patienter med diabetisk nyresygdom og kreatinin 3.5, kan de stadig forbruge nogle typer af frugt.

Som indført ved nyre læger, frisk frugt er lækre og kan give rig C-vitamin, mineraler og fibre til kroppen. Disse næringsstoffer er gavnlig til at forhindre arteriel sklerose, retinopati og forstoppelse. Generelt rige frugter indeholder også fructose og glucose. Faktisk gør i metabolismen af fruktose ikke brug for insulin, og den vigtigste sammensætning i frugt, der påvirker blodsukkeret er glukose.

Hvis den medicinske tilstand af patienten diabetisk nefropati ikke er velkontrolleret eller niveauet af blodsukker er fortsat høj, havde bedre undgå frugter. Men hvis din sukker niveauer i blod og urin forvaltes godt, kan de spiser ca. 100 g frugt hver dag og plukke frugterne, der er lavt sukkerindhold.

I dag er vi her at liste forskellige typer af frugt, der er passende for patienter med diabetes og højt kreatinin 3,5 nefropati. For gratis hjælp online direkte, kan du konsultere en læge online eller via e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

Grapefrugter: frisk grapefrugtjuice hævdes at have ejerskab af insulin, der kan bidrage til at reducere højt blodsukker og beskytte hjerte-kar-sundhed.

Cherry: Denne frugt er rig på antioxidanter og lav i kalium, som kan hjælpe med at beskytte væv resterende nyrefunktion. Cherry indeholder pektin, der kan øge insulinsekretion, at sænke niveauet af blodsukker.

Apple: Fordi sukker æble absorberes langsomt, kan reducere blodsukkeret, til en vis grad, især efter måltider. Dog kan diabetikere ikke spise alt for mange æbler en dag.

没有评论:

发表评论

Online Expert