2014年12月12日星期五

IgA nefropati forårsaget af forkølelse

Koldt i hverdagen er meget normalt, men du er ligeglad vedligeholdelse kan undertiden forårsaget nyresygdom, fx IgA nefropati, nu at indføre en lignende sag.

Fulde navn: Zhang Weibao

Køn: Mand

Alder: 21

Land: Hongkong Kina

Hvorfor tage til Kina for behandling: Jeg ønskede at styre udviklingen af sygdommen og reducere mængden af lægemidlet.

Case præsentation:

Zhang Hongkong Weibao Kina, er en patient af IgA nefropati er forårsaget af forkølelse. Nu er vores hospital, Kina før, kroppen har en stor mængde af væskeophobning, svær ødem, på 100 kg, er symptomerne kvalme, opkastning, svimmelhed, også forbundet med hypertension. Der er ikke nogen god måde at behandle lokalt, kun bruge hormonbehandling, effekten er ikke indlysende, lidt bedre, men snart fik tilbagefald, læger deltage purin stoffer hæmmer tilbagefald, lidt bedre. I oktober i år tilbagefald, er der ingen bedre måde lokale, så han besluttede at komme til at behandle Kina.

Når lige kommet til vores hospital, urin lille præcisering, blussende ansigt, kolde hænder og fødder, højt blodtryk. Efter behandling på vores hospital, vises en lang række fnug i urinen, reducere skumning, rødmosset ansigt og varm krop, hænder og fødder varme, nu blodtryk normalt, effekten er indlysende. Vi bruger primært efter oral terapi McConnon, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fysioterapi, fodbad og medicineret bad og så videre.

Hvis din familie og venner i en lignende situation, så send os en e-mail enfermedad-renal@hotmail.com vil vi svare dig inden for 24 timer, eller gratis online konsultation læge. Hilsner!

没有评论:

发表评论

Online Expert