2014年12月10日星期三

Letter of Vurdering af nefrotisk syndrom en pige fra Venezuela

dette er en takkebrev fra Venezuela, en pige har nefrotisk syndrom, svær ødem, højt creatininniveauer, og så videre. Men nogle gang i vores hospital til behandling har en god effekt. Følgende indhold er din mor skrev et takkebrev til vores.

Til: Shijiazhuang nyresygdom Hospital

Fra: Venner af Venezuela

Vi takke personalet arbejder i Shijiazhuang nyresygdom Hospital for den fremragende pleje, de har for os venner af Venezuela, især for vores datter Katherine, som lider af nefrotisk syndrom.

Takket være pleje af sygeplejersker Vickey og Cui, ville du have effektivt arbejdet på at placere dag efter behandling og altid være opmærksom på, at alt er godt.

Jiang Zheng dr, der har været på alle tidspunkter ved siden af vores datter Katherine; diempre indtil deres sundhed, pleje hvilken dag barnet vil reagere positivt på behandlingen.

Miss Elena: der hjalp os med at fortolke hver af de tilbud Størrelse af læger og sygeplejersker. Tak for dit gode arbejde og arbejde.

Og ikke at nævne lægerne (erfarne lærere), der har behandlet os glimrende og har guidede læger til forbedring af vores datter, da hun ankom til hospitalet og stadig siger, at Katherine ser dem som om de var hans bedsteforældre.

Og generelt takke alle hospitalspersonalet (læger, sygeplejersker daghold og nathold) for den kærlighed og venlighed, du er nødt til at NuestraFamilia; enespecial elsker at vores små sagde hendes datter Katherine.

Hilsen

Ven af Venezuela

Loisinett. Juli og Katherine

没有评论:

发表评论

Online Expert