2014年12月9日星期二

Hvorfor diabetisk nefropati Patienter har smerter i benene

Resultater af diabetisk nefropati hos type 1-diabetes eller type 2, som kan foranledige en række symptomer, herunder smerter i benene. I svære tilfælde kan patienter selv være ude af stand til at gå. Hvorfor diabetisk nefropati forårsager smerte i benene?

Generelt kan en række betingelser give smerter i benene diabetisk nefropati patienter?

Da patienter med andre typer af nyresygdom, kan smerter i benene være forårsaget af renal knoglesygdom.

Når nyrerne er stærkt beskadiget af diabetes, vil de være i stand til at fjerne affaldsstoffer og opretholde elektrolytbalancen normalt, hvilket resulterer i lav calcium, høje niveauer af fosfor og vitamin D-mangel nemt. Alle disse tre faktorer kan udløse renal knoglesygdom og ben er engageret i dette problem nemt.

Alle disse tre faktorer kan udløse renal knoglesygdom og ben er engageret i dette problem nemt.

For patienter diabetisk nefropati, den mest almindelige årsag til smerter i benene er diabetisk neuropati.

Når smerten benet opstår hos disse patienter bør være meget opmærksom på følgende forhold.

1. Perifer neuropati: Den mest almindelige form for diabetisk neuropati, mens fødder og ben ofte påvirkes først og derefter hænder og arme af patienter. Udover smerter, prikken eller brændende, muskelsvaghed, følelsesløshed, og nogle andre symptomer kan også forekomme.

2. Radiculoplexus neuropati: Dette er en betingelse, at skader nerverne af blodsukker i benene, hofter, balder og lår direkte, og er mere almindelig hos patienter med nyresygdom er forårsaget af type 2-diabetes end type 1.

3. mononeuropati: Kan skade det specifikke nerve herunder ansigt, ben og torso.

Hvis ben smerter diabetisk nefropati patienter skyldes hyperglykæmi, som bør tage effektive behandlinger og følge en sund plan for at kontrollere højt blodsukker kost.

没有评论:

发表评论

Online Expert