2014年12月26日星期五

Kost til mennesker med lupus og nyreproblemer

Lupus er en autoimmun sygdom, hvor immunsystemet beskytter kroppen mod sygdom ikke fungerer korrekt. Som et resultat, immunsystemet vender mod kroppen, hvilket fører til skade på organer og væv i kroppen. Nyre er en meget sårbar i lupus orgel. ? Hvad er en god kost for mennesker med lupus og nyreproblemer?

Lupus og nyreproblemer

Som nævnt ovenfor immunsystemet er et kraftfuldt system til beskyttelse kroppen og kan beskytte kroppen mod sygdom. Men i autoimmun sygdom, dårligt fungerende nyrer og angribe fejl.

Nyre skader fra lupus kan være mild eller alvorlig. Det kan forårsage skader på filtrering enheder af nyrerne. Da disse enheder renset hans filtrering blod enheder affald, skader, der kan forårsage dine nyrer ikke fungerer ordentligt. Som et resultat, en række symptomer og ubehag forekomme. Hvis venstre ubehandlet eller ineffektivt behandlet, vil nyresvigt være slutresultatet.

Kost til lupus og nyre problem

Kost spiller en afgørende rolle i behandling af lupus med nyreproblemer. Den kost plan er som følger:

- Patienterne skal tilføje mere protein af høj kvalitet og vitaminer. I mellemtiden bør højt fedtindhold og højt kolesterol fødevarer blevet reduceret i kosten. Gode kilder til protein af høj kvalitet er mælk, æg, magert kød, fisk mv Vitamin B og C-vitamin er til gavn for mennesker med lupus og tema.

Fødevarer lavt sukker

Patienter med lupus og nyreproblemer, mens De tager steroider. Det er sandsynligt, at forårsage diabetes steroid. Derfor bør patienterne styre indtaget af sukker og spise mindre fødevarer med et højt sukker.

Fødevarer, der kan forbedre lysfølsomhed

Patienter med lupus og nyreproblemer er meget følsomme over for lys. Udsættelse for lys kan forårsage tilbagefald af lupus. Derfor bør patienterne undgå forbruget af produkter, som kan øge lysfølsomhed.

Dette er kost for mennesker med lupus og nyresygdomme. For mere detaljerede oplysninger om kost, kan du e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert