2014年12月24日星期三

Symptomer og komplikationer af nyrecyste Kæmpe

Kæmpe nyrecyste bør komprimere omgivende nyre væv og tilstødende organer. Hvis venstre alene, vil erstatte fungerende nyre væv og forårsage nedsat nyrefunktion. Følgelig nogle symptomer og komplikationer vises.

- Rygsmerter

Rygsmerter eller rygsmerter er normalt det første tegn på store nyrecyste. Fordi der er nerver i nyrerne, kan forstørret nyre cyste trække disse nerver og forårsage vævsskade nyrefunktion. Også, hvis nyrecyste er for stor, kan enhver slag til nyren eller kompression af omgivende væv i nyrerne medføre nyrecyste enorme pause nemt. Endelig er mere tilbøjelige til at lide af smerte skarpe eller kedeligt ryg patienter.

- Den hæmaturi

Udover klar væske, kan nogle blod også være involveret i nyrecyste. Når nyre cyster brud, cystevæske spreder sig til andre organer i urinvejene i særdeleshed. Derefter blod i urinen nemt.

- Hyppig og smertefuld vandladning

Dette er mere sandsynligt at angive urinvejsinfektion, hvilket er en almindelig komplikation hos patienter med store nyrecyste. For at løse dette problem, har brug for patienter at drikke masser af vand og tage nogle antibiotika, hvis det er nødvendigt.

- Forstørret mave

Den gradvise vækst i nyrecyste kan udvide maven hvor nyrerne er. Hvis patienter har mere af en nyrecyste muligvis gravid. Det irriterer mange patienter med flere nyrecyster.

Nu ved vi, store nyrecyster kan forårsage mange symptomer og komplikationer, så patienterne skal træffe effektive behandlinger til at håndtere disse rettidige og effektive cyster. Hidtil, kirurgi og traditionel kinesisk medicin (TCM) er to modnet med terapier til behandling af renale cyster. Som for hvilket er bedre for patienten, må afhænge af tilstanden af patienterne sygdom.

没有评论:

发表评论

Online Expert