2014年12月17日星期三

Kan Patient med kronisk nyresygdom Drink Lemon Juice

Som vi alle ved, en fit kost spiller en vigtig rolle i at kurere nyresygdom. Så som en patient med denne sygdom, bør du være særlig opmærksom på de fødevarer, du spiser. Derefter kan patienten med kronisk nyresygdom drikke citronsaft?

I virkeligheden, citron indeholder mange former for ernæring, den er rig på C-vitamin, citrat, malat, høj kalium og lavt indhold af natrium, etc. Alle disse nutritions er meget gavnligt for vores krop, især C-vitamin, spiller det en vigtig rolle i opretholdelsen af genereringen af forskellige væv og celler i kroppen. Det kan også være en naturlig antibiotika, så det er godt for forebyggelse og behandling af nyre funktioner, betændelser, urinvejsinfektioner samt andre infektioner og vira, der fører til nyresygdom nemt. Hvad mere er, de seneste undersøgelser har også konstateret, at grønne citroner kan hjælpe lavere højt blodsukker niveau, derfor er det godt for dem, der har diabetes. Årsag beløbet bør ikke være for meget. Og for folk med hyperkaliæmi, bør de betale en høj opmærksomhed på citronsaft. Fordi det er højt indhold af kalium, ligesom orange, kan det forværre sygdommen.

Så som en patient med kronisk nyresygdom bør du gøre beslutningen i henhold til din egen tilstand. Hvis din vandladning er normal, kan du drikke nogle citronsaft, kan det levere den nødvendige ernæring til din krop. Men hvis du er i et fremskredent stadium af nyresygdom med lidt urin eller ingen urin, bør du ikke drikke det.

Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at kurere kronisk nyresygdom, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert