2014年12月16日星期二

Dialyse for patienter med terminal nyresygdom og High Kreatinin niveau

Dialyse er en af kuren, at når folk fik End Stage Renal Disease, kan det hjælpe nyrerne til at varetage de overskydende affald og giftstoffer (som kreatinin) i blodet. Så for folk med ESRD og høj kreatinin niveau er dialyse det bedste valg? Er der nogen alternativ behandling af dialyse?

Normalt, efter at folk falder i fremskredent stadium af nyresygdom, vil de få nogle alvorlige symptomer, således at efterspørgslen dem til at finde nogle metoder til at lindre disse symptomer. Dialyse er den mest almindelige måde, før folk kan tage transplantation, som er en af de mest effektive måder at løse problemer med nyrerne. Ved hjælp af det, kan den høje kreatinin sænkes, kan den ekstra væske udledes, og alle de andre symptomer vil blive lettet. Men denne sygdom kan ikke helbredes, så folk nødt til at tage dialyse for resten af deres liv. Nogle af dem kan ikke have en livskvalitet på grund af de komplikationer af denne kur, for denne del af mennesker, de spørger er der andre måder at løse dette problem.

Faktisk er der nogle behandlinger, der er baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin kan hjælpe folk til at undgå dialyse. Den mest berømte er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan det forbedre nyrefunktionen ved at reparere det beskadigede nyre væv og beskytte de resterende dem fra yderligere skader. På grund af sin bemærkelsesværdige helbredende virkning og ringe bivirkning, er det nu anvendes bredt til behandling af nyresygdom. Hvis du vil også vide flere detaljer om det, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Så for folk med End Stage nyresvigt og høj kreatinin niveau, dialyse måske ikke det bedste valg, kan de vælge nogle alternative behandlingsformer som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som kan kurere denne sygdom på en mere naturlig måde.

没有评论:

发表评论

Online Expert