2014年12月22日星期一

Tager prednison 60 mg for patienter FSGS

Prednison er et kortikosteroid typen, som er almindeligt anvendt til behandling af nyresygdom relateret til immunsygdom og FSGS er sådan en nyrelidelse. Til behandling af FSGS, kan læger ordinere prednison 60 mg.

FSGS er en nyresygdom, der blev fundet at have nogle nyreceller immune arret kompleks. Som et anti-inflammatorisk og immunosuppressiv lægemiddel kan prednison inhibere aktiviteten af immunkomplekser samt at beskytte de resterende nyrevæv funktion og lindre symptomer og komplikationer af patienter, såsom hævelse og proteinuri.

Men da dette stof virker ved at svække immunsystemet, som let kan forårsage nogle bivirkninger. Lav immun kapacitet, infektion, kulde, feber, vækst problemer, knoglesygdom, og så videre, er almindelige bivirkninger af prednison.

Ud fra ovenstående analyse, bør FSGS patienterne se, om de har følgende, før de tog 60 mg prednison.

* Hvis du er allergisk over for denne medicin eller infektion i kroppen

* Hvis du har diarré, leversygdom, en skjoldbruskkirtel disorder, diabetes, malaria, etc.

* Hvis du er i risiko for tuberkulose, osteoporose, mavesår, depression, og så videre.

Når du har en af de ovennævnte problemer, skal du informere din læge eller nephrologist i forvejen, så du kan tage denne medicin sikkert og effektivt.

Når patienter er tilfredse med effekten af prednison, kan de prøve nogle systemiske behandlinger såsom immunterapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Begge disse behandlinger kan hjælpe med at regulere immunsystemet og behandling af nyresygdom fra roden. Som for hvilken er den rigtige for visse patienter, bør afhænge af tilstand af patienter sygdom.

Hvis du er på udkig efter en fuld effektiv behandling og ønsker at vide mere om ovenstående metoder, kan du e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com eller kontakt os online.

没有评论:

发表评论

Online Expert