2014年12月14日星期日

Hvad er behandling for personer med 8.4 cm Nyre cyste

Hvad er behandlingen for mennesker med 8.4 cm nyre cyste? Normalt er der ikke behov for at hærde den simple nyre cyste hvis nogen symptomer. Men når det er blevet for stor, er du nødt til at behandle det til at lindre symptomer forårsaget af det.

Simple cyster er den mest almindelige type af nyre cyste, som regel, vil det ikke forårsage skade. Men for folk med 8.4 cm nyre cyste på nyren, bør de træffe foranstaltninger straks, fordi den er stor nok til at gøre skade på nyrerne, og dermed bringe mange symptomer.

Hvad er behandlingen for mennesker med 8.4 cm nyre cyste?

Den ene er flydende pumpe punktering, en læge punkterer cyste med en lang nål indsættes gennem theskin, ved hjælp af ultralyd for at få vejledning. Lægen afløb (aspirerer) cyste og kan derefter udfylde den tomme pose med en opløsning, der indeholder alkohol; dette forårsager, at vævet hærde og sænker chancerne for tilbagefald. Ardannelse ned rummet inden cyste kaldes sklerose.

I nogle tilfælde vil en cyste vende tilbage og fyldes med væske. Din læge kan anbefale kirurgi, der indebærer generel anæstesi og et stort snit. Under proceduren, kirurgen vil indsætte en tynd, tændte visning rør kaldes en laparoscope og andre instrumenter til at dræne væske fra cyste og fjerne eller brænde sin ydre væg for at holde det fra reformering.

Både af dem kan hjælpe patienten leve bedre, men de kan føre til infektion og cyste kan tilbagefald igen, hvad værre er, kan det beskadige nyrerne under behandlingen.

Hvis du ønsker at vide mere information om behandling af polycystisk nyresygdom, kan du konsultere vores online læge direkte eller send e-mail til os, vil vi give gratis rådgivning til dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert