2014年12月11日星期四

Måltider er egnede til fase 4 nyresygdom polycystisk

Den glomerulære filtrationshastighed (GFR) kan opdeles polycystisk nyresygdom i fem trin. Trin 4 PKD nyrer fungerer ved 15% ~ 29% .Hvis fremskridt fortsætter, patienter konfronteret med terminalen nyresvigt. Passende måltider kan hjælpe bremse udviklingen af dette.

1. høj i natrium undgå fødevarer

Polycystisk nyresygdom kan forårsage mindre blodtilførslen til nyrerne til at tilbageholde ekstra væske i kroppen. Endelig er nogle af symptomerne på højt blodtryk sker for det meste let. For at kontrollere højt blodtryk, patienter foreslået at udvikle en lav natrium diæt og undgå konserves, fastfood og forarbejdede fødevarer.
2. Nyd høj kvalitet protein

I fase 4 PKD, kan patienter lider proteinuri, og nyrer ikke er i stand til at filtrere blodet normalt. For at reducere belastningen på nyrerne og tilfredsstille behovet for kroppen, skal patienter udvikler et lavt proteinindhold kost og sikre, at mere end halvdelen af deres proteinindtag er høj kvalitet protein. Magert kød, mælk, æg og fisk er gode kilder til protein af høj kvalitet.

3. Brug hørfrøolie og olivenolie at erstatte animalsk olie

Disse typer af olier indeholder rige umættede fedtsyrer kan forhindre inflammatoriske reaktioner i nyrerne og opretholde kardiovaskulær sundhed, så de kan beskytte de resterende nyre fungerende væv. Imidlertid kan animalsk olie øge risikoen for kardiovaskulære sygdomme. Derfor bør patienterne tilføje hørfrøolie og olivenolie til dine retter.

4. Undgå fødevarer, der indeholder oxalat og purin-rige

Oxalatet eller purin-rige fødevarer kan let forårsage nyresten, mens nyresten er en almindelig komplikation af polycystisk nyresygdom. Derfor havde patienterne bedre undgå disse fødevarer som øl, chokolade, kaffe, animalsk slagteaffald, fisk og skaldyr, og så videre.

Ovenstående er nogle grundlæggende kosten forslag til patienter med stadie 4 PKD. For mere detaljerede forslag, kan du lægge en besked under eller har en kommunikation med lægen online.

没有评论:

发表评论

Online Expert