2014年12月30日星期二

Natural Retsmidler reducere højt urinsyre for lupus nefritis patienter

Lupus nefritis er resultatet af Lupus eller SLE. Når nyrerne er beskadiget alvorligt, de mister deres evne til at fjerne affaldsstoffer, herunder urinsyre, hvilket resulterer i høje niveauer af urinsyre. Nå, kan nogle naturlige retsmidler hjælpe lavere høj urinsyre med lupus nefritis.

Hvis du har dette problem, kan du tage følgende naturlige retsmidler, der kan reducere højt urinsyre niveau effektivt.

1. højt purin undgå fødevarer

Urinsyre er genereret fra puriner i kroppen, således at patienter med høje niveauer af urinsyre anbefales at undgå fødevarer med højt purinindhold, såsom skaldyr og bittesmå dyr.

2. Drik urtete

Alle urtete kommer fra naturen, og har forskellige egenskaber. Det er blevet rapporteret, at nogle urtete har en diuretisk virkning, der kan stimulere nyrerne til at producere mere urin, for at bringe mere affald produkter og urinsyre. For eksempel mælkebøtte rod, brændenælde blade og majs silke kun har denne egenskab, og patienter kan forsøge at bruge dem.

3. Medicated Bath

Sæt nogle urter i din badevandet og medicinsk vejledning, og disse stoffer kan udvide porerne i huden og sveden tidligt. I dette tilfælde kan flere affaldsprodukter elimineres gennem sved, så niveauet af urinsyre falder.

4. Tag Akupunktur

Denne terapi anvendes til at regulere immunsystemet hos patienter, der kan hjælpe med at kontrollere lupus nephritis, lupus nephritis, fordi kun forårsaget af en immunsygdom. Hvis patienter har hud problem, kan anbefales dog at undgå denne behandling.

Hvis patienter ønsker at reducere dit høje urinsyre fra roden, er nogle behandlinger, der kan hjælpe nyreceller udbedre skader og normalisere immunsystemet også nødvendig. Hvis du vil vide mere om disse naturlige midler eller behandlinger for lupus nefritis, kan du konsultere en læge online eller efterlade en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert