2014年12月24日星期三

Hvad skal man spise i 3A Stage nyresygdom kost

I trin 3A kronisk nyresygdom, nyrer fortsat operere over 45%, så det kan foretage blod relativ normalitet. I denne tilstand, bør den terapeutiske effekt til formål at stoppe deres fremskridt og planlægge en sund kost kan gøre meget. Du ved, hvad de skal spise på en kost i nyresygdom i trin 3a?

På dette stadium, symptomer såsom forhøjet blodtryk, ødem, anæmi, træthed osv begynder at forekomme, men er normalt ikke alvorlige. Derfor skal patienter havde bedre at forbruge fødevarer, der er anført nedenfor.

1. Frugt og grønt

De fleste frugter og grøntsager er lav i natrium og højt proteinindhold og vitaminer og mineraler. Mens patienter med kronisk nyresygdom har normale Etap 3A kalium og fosfor i kroppen, rådes du til at spise flere grøntsager og frugter. Nogle rapporter hævder endda en vegetarisk kost kan bremse udviklingen af kronisk nyresygdom.

2. Nogle kerner

Havre, hvede, majs, ris, boghvede, og så videre, er korn almindeligvis ses i vores daglige liv. For nyrepatienter, kan kornet give kalorier og vitaminer, forbedre dit immunforsvar kapacitet, og øge den generelle sundhed i patienter. Dog bør patienter overvåge deres indtag af overskud, hvis de har diabetes eller højt fosfor.

3. æg og fisk

Disse fødevarer er gode kilder til protein af høj kvalitet, der kan reducere byrden på nyrerne og forebygge fejlernæring, hårtab, negleforandringer, og nogle andre komplikationer.

4. hørfrø, valnødder og tun

Fordi de indeholder rigelige omega-3 fedtsyre, en umættet fedtsyre vigtigt, som kan hjælpe inhibere inflammatoriske reaktioner og forbedre immunitet patienter. Derfor kan de hjælpe med at beskytte nyrefunktion.

Mange andre fødevarer er også godt for patienter med stadie 3A CKD. For en liste over disse fødevarer, kan du lægge en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert