2014年12月21日星期日

Mave hævede og oppustede ansigt nyresygdom Patienter

Når nyrerne ikke er i stand til at udskille overskydende væske, natrium og andre affaldsprodukter, der normalt akkumuleres i kroppen. Derefter opsvulmet mave og opsvulmet ansigt kan let forekomme. Hvis dette sker, bør patienten tage nogle nødvendige skridt.

NES fastholdelse den eneste grund opsvulmet mave og opsvulmet ansigt?

Selvfølgelig ikke. Udover ophobning af væskeretention, protein sive ind i urinen, hvilket resulterer i lavt plasma osmotisk tryk. Derefter yderligere væske deponeret i kroppen. Når det ophobes i maven og ansigtet, vil opsvulmet mave og opsvulmet ansigt ske.

Sådan behandler opsvulmet mave og hævelser i ansigtet?

For at undgå hævelse forværres, bør patienterne overvåge væskeindtag hårdt. Udover vand, suppe, grøntsager, frugt, drikkevarer, bør også betragtes som en kilde til fluid. For at øge det osmotiske tryk af plasma, skal nyrepatienter spise mere protein af høj kvalitet, såsom æg og fisk.

Hvis patienter ønsker at kontrollere deres symptomer tidligt, bør de tage nogle medikamenter såsom diuretika, som kan bidrage til at øge produktionen af urin til at bære mere flydende. Endelig kan patienter finde deres mave og ansigt hævelse gradvist faldet.

De ovennævnte fremgangsmåder kan hjælpe med at lindre opsvulmet mave og opsvulmet ansigt, til en vis grad, men er ikke i stand til at reparere nyreceller problemer og overvinde dette problem fra roden. På baggrund af dette, disse nyrepatienter havde bedre acceptere nogle andre behandlingsformer, der kan hjælpe øge blodgennemstrømningen til nyrerne, forbedre selvhealing af beskadigede nyre celler og genopbygge filtreringssystem af nyrerne. Mens nyrerne kan gøre deres arbejde normalt, behøver patienterne ikke at bekymre dig om væskeophobning og protein tab mere. Som et resultat, blev opsvulmet mave og opsvulmet ansigt afhjælpes effektivt. Hvis du vil vide mere om disse metoder, kan du e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert