2014年12月12日星期五

De er isotoniske sportsdrikke godt eller skidt for høj kreatinin niveau

Sportsdrikke er formuleret til at hjælpe folk rehydrere og giver energi under eller efter træning. Men når patienter afprøvet høj kreatinin niveau, er de tvunget til at vælge drikkevarer med omhu. Er gode eller dårlige isotoniske sportsdrikke for patienter med forhøjet kreatinin niveau?

? Hvad er de isotoniske sportsdrikke?

Isotonisk drik er en almindelig form for sportsdrikke indeholder lignende koncentrationer af sukker og salt og det samme osmotiske tryk som kropsvæsker. Fordi det kan erstatte væske mistet gennem sved, isotonisk drik er ideel til folk, der gør udholdenhedssport mulighed.

? Hvad er årsagen højt kreatinin niveau?

Den forhøjelse af serum kreatinin niveau er normalt på grund af dehydrering, overanstrengelse, kraftig motion, nyresygdom, og så videre. Når patienter har et højt niveau af kreatinin, som er mere tilbøjelige til træthed, tørst, hævelse, smerte, forhøjet blodtryk, og så videre tilbage.

Ifølge årsagerne til højt kreatinin niveau, kan lægerne afgøre, om isotoniske sportsdrikke er godt for dem. For svaret direkte til dig, kan du lave en aftale online.
Hvis høj kreatinin niveau skyldes dehydrering, isotoniske drikke er godt for dem.

Fordi isotonisk drik kan absorberes af kroppen så hurtigt som vandet kan slukke tørst og supplere mere energi til kroppen. Derefter kan patienterne forblive rehydreret og lindre træthed.

Hvis forhøjet kreatinin niveau skyldes en nyre problem, kan de nødt til at være opmærksom på de isotoniske sportsdrikke.

Nyresygdom er mere tilbøjelige til at forårsage elektrolytforstyrrelser, mens isotoniske sportsdrikke kan hjælpe med at regulere elektrolytbalancen, og som kan supplere mineraler. Imidlertid er nyresygdom ofte ledsaget med forhøjet blodtryk, og derefter patienter bør begrænse indtagelsen af sportsdrikke, fordi de indeholder yderligere salt.

Bør afhænge af din tilstand rigtige valg drik sygdom. Sådan vælger du en god drink, kan bestilles online hjælp.

没有评论:

发表评论

Online Expert