2014年12月16日星期二

Sådan Arranger Diet for Kids med nyresygdom

Sådan arrangere kosten for børn med nyresygdom? Som vi alle ved kost er tæt forbundet med denne sygdom, kan det forværre eller forsinke progressionen af sygdommen. Så som forældre, bør du være særlig opmærksom på dit barns kost.

I anden fase, skal børnene have anderledes kost planen. I den tidlige fase kan der ikke har nogen tydelige symptomer, så de kan få normal kost, ligesom andre mennesker. Men med sygdommen fortsætter, nogle symptomer kan vises, så nogle af de fødevarer nødt til at sætte ud af listen fødevarer. For børnene har indlysende hævelse i kroppen, skal de kontrollere indtag af vand og salt. For børn med stor mængde protein lækage, bør de undgå at tage fødevarer med rige protein, men for at levere nok nutritions til kroppen, de har brug for at vælge nogle fødevarer med høj kvalitet protein. For kid med hyperpotassemia eller lidt urin output, bør undgå eller spise mindre fødevarer med et højt kalium, såsom orange, efter at urinproduktion tilbage til normal, kan de spise det som normale mennesker.

Undtagen de fødevarer, sund levevis vane også er meget vigtigt for behandling af nyresygdom. Børn kan ikke kan administrere deres tid godt, således at efterspørgslen vores forældre til at gøre en god ordning for dem.

I ét ord, som forældre, du er ansvarlig for dit barns kost og tid, så bør du prøve dit bedste for at vide mere information om dem. Hvis du har brug for hjælp til at gøre det, kan du konsultere ernæringsekspert eller vores online læge, alle af dem vil hjælpe dig med at arrangere kost for dit barn. Håber alle børn kan få en lys fremtid.

没有评论:

发表评论

Online Expert