2014年12月18日星期四

Er Dialyse den bedste måde til behandling af kronisk nyresvigt

I almindelighed vil patient med kronisk nyresvigt vælge dialyse som deres første valg. Men ikke hver patienter er kulør for det, og endda har du acceptere dialyse, er der stadig tilbage nogle andre spørgsmål derinde hvor ofte har de brug for at acceptere behandlingen, og hvor længe kan en patient leve efter dialyse.

Patienter skal dialyse 3 gange om ugen, 4-5 timer hver gang. Når CCR (kreatininclearance Rate) falde til 10 ~ 12 ml / min, bør du begynde dialyse. Dialyse kan hjælpe nyrerne til at udskille affald og giftstoffer, men det cann't beskytte din nyre eller reparere de beskadigede nyre funktioner. Det vil gøre din sygdom forværres, og din venstre nyre funktion vil gradvist tabt. Så du er nødt til at afhænge af dialyse for at vedligeholde dit liv.

15-60 år gamle mennesker er egnede til denne form for behandling, men som teknologien opdatering og nye maskiner vises, kan de mennesker, der er over 70 år også få god behandling.

For at sikre kvaliteten af overlevelse, bør patienterne indtagelse 1.0 ~ 1.2 g protein og nok nutritions at meed efterspørgslen af dialyse.

Som et alternativ behandlingsformer, også kinesisk medicin kan bruges i kronisk nyresvigt og det har lidt bivirkninger, hvad mere er, kan det reparere det beskadigede nyre funktion og beskytte de resterende.

Fra ovenstående ved vi, at bortset fra dialyse, kinesisk medicin kan også være et godt valg til behandling af kronisk nyresvigt.

Hvis du ønsker at vide mere om CFR eller dialyse du kan chatte med vores online læge, eller send e-mail til os. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert