2014年12月17日星期三

Etape 4 Nyresvigt Levealder med Dialyse

Hvad er den forventede levetid for mennesker med stadie 4 nyresvigt i dialyse? Ifølge den forskning, den gennemsnitlige kurs for der starter dialyse er 3-5 år, men kan være længere, den længste man har op til 30 år.

Faktisk er der mange faktorer kan påvirke den forventede levetid, såsom alder, køn, fysiske tilstand og så videre. Forskere har konstateret, at mennesker, der er over 65 år ole kan have en kortere levetid end de yngre. Undtagen de uforanderlige faktorer, er det også påvirket af den mad du spiser og dit humør. Så du må hellere lave en kostplan i henhold til din egen tilstand med hjælp din ernæringsekspert eller vores online læge. Som for humør, ingen, der beslutter det, undtagen dig selv, så gør holde en positiv holdning. Du bør altid tænke nogle vidunderlige ting, der kan hjælpe dig med at leve bedre. Husk, at ingen kan give det nøjagtige svar, de ting du skal gøre er at kæmpe med denne sygdom, og mener, at du kan overvinde det, der kan bidrage til at forlænge din levetid.

Som vi har nævnt ovenfor, kan ingen give dig den nøjagtige svar for hvor længe kan du bor i dialyse, som også betyder for mennesker med stadie 4 Nyresvigt kan du have en chance for at leve som en normal person. Så bare holde en positiv holdning og kæmpe med det, vil du finde højdepunktet i dit liv.

Hvis du vil vide mere inforamtions om dialyse eller nyresvigt, kan du sende e-mail eller efterlade beskeder til os, vi her venter på at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert