2014年12月10日星期三

Mængden af væske gives til nefrotisk syndrom patient hver dag

Selvom nefrotisk syndrom kan forekomme i alle aldre, der almindeligvis findes i børn eller unge. Så forældrene skal passe dem omhyggeligt, og læger bør rådgive forældre til at give deres børn den korrekte mængde væske hver dag. Hvor meget væske kan patienter med nefrotisk syndrom drikke hver dag?

Hvorfor nefrotisk syndrom patienter bør begrænse deres indtag af væske?

Som vi ved, nefrotisk syndrom er en almindelig glomerulær lidelse, der kan være forårsaget af mange forhold, såsom FSGS, MCD, Lilla nephritis, diabetisk nefropati, lupus nephritis, og så videre. Ligegyldigt hvad den underliggende årsag til nefrotisk syndrom patienter ofte har tung proteinuri og alvorlig betændelse. Nogle patienter har endda forhøjet blodtryk.

Indtaget af ekstra væske kan forværre væskeophobning i kroppen, der forårsager hævelse og højt blodtryk at forværre direkte. I alvorlige tilfælde kan patienter selv har åndedrætsbesvær, lungeødem og hjerteproblemer. Med henblik på at mindske byrden på nyrerne, har brug for patienterne med at følge væskeindtag.

? Hvor meget væske at drikke en dag til patienter med nefrotisk syndrom?

Beløbet ændrer sig fra person til person, fordi din sygdom tilstand er varieret. Taler generelt, hvis patienterne har svær inflammation eller højt blodtryk, opfordres til at drikke 500 ml urin produktionsnummer i går. Det er, hvis patienterne 1000ml producere urin på 24 timer den foregående dag, kan du drikke 1500 ml vand én dag. Dog bør patienter huske at være opmærksom på indtaget af skjulte væsker som frugt, drikkevarer, supper, etc., fordi denne del også tilføjes som en helhed mængden af post vand.

Her havde vi en indledende forståelse af, hvor meget væskeindtag for nefrotisk syndrom. For en bedre plan og mængden af detaljer, du har brug for at sende test rapport patienter eller beskrivelse af sygdommen enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert