2014年12月16日星期二

Kan ikke tage Diaysis Hvad skal Nyresvigt Patient Gør

For folk med nyresvigt, hvis de ikke kan tage dialyse hvad skal de gøre? Som vi alle ved, normalt vil læger anbefaler dialyse til folk med nyresvigt. Men på grund af nogle årsager, nogle mennesker kan ikke tage det. Så for de mennesker, hvad skal de gøre?

Dialyse er en behandling, der gør nogle af de ting udført af raske nyrer. Det er nødvendigt, når dine egne nyrer ikke længere kan tage sig af din krops behov, og det kan hjælpe dig til at leve bedre. Men for folk, der ikke kan tage det eller ikke ønsker at tage det nyretransplantation kan være et godt valg, men ikke alle mennesker kan tage transplantation, såsom personer med fedme, forhøjet blodtryk eller dårlig fysisk tilstand og så videre.

Det ser ud til, at for de mennesker, de ikke har andet valg end at vente. Men faktum er, at der er et godt alternativ til de to metoder, der er kinesisk Herb Medicin, og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af de mest effektive til at kurere nyresygdom. Ved at forbedre nyrefunktionen, kan det hjælpe mennesker lever bedre uden hjælp fra dialyse eller transplantation. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Fra det ovenstående kan vi vide, at for nyresvigt patient, hvis de ikke kan tage dialyse, kan de vælge nyretransplantation eller kinesisk Herb Medicin som alternative behandlingsformer af det. Håber alle de mennesker kan have en lys dag.

没有评论:

发表评论

Online Expert