2014年12月6日星期六

Masser af vand God til CKD-patienter Drink

Det menneskelige legeme kan vare uger uden mad, men kun dage uden væske. Vandet er så vigtigt for mennesker at leve. Men det er, drik masser af god vand til CKD-patienter?

Patienter med CKD generelt foreslået, at drikke mere vand, hvilket skyldes at være gavnlig. Drikke mere vand kan hjælpe patienter med CKD lavere kreatinin niveauer, forhindre nyresten, nyre infektioner og dehydrering til en vis grad. Det er imidlertid ikke hensigtsmæssigt, at hver enkelt sag. Hvis CKD-patienter har symptomer såsom forhøjet blodtryk og inflammation, drik masser af vand kan forværre tilstanden, hvad mere er, vil det være nødvendigt at begrænse indtagelsen af vand.

Apropos grænser for vandindtag, nogle CKD-patienter spekulerer på, hvor meget vand bør drikke patienter. Ifølge niveau GFR (glomerulær filtration), er CKD opdelt i fem trin. Hvor meget vand bør drikke er forbundet med etaper CKDñasí byder dig velkommen til at vælge, som du vil (send en mail til enfermedad-renal@hotmail.com eller tale direkte med online læge) for at fortælle ham, at CKD er i de Vores eksperter vil give dig medicinsk rådgivning og kost forslag relevante. Her vil vi tage scenen 4 CKD for et eksempel.

Nyere forskning viser, at vandforbruget for patienter med nyresvigt er det beløb din urinproduktion i den foregående dag tilføjer 500 ~ 700 ml vand. Dette beløb kan ikke kun hjælpe patienterne undgå dehydrering også reducere arbejdsbyrden på din nyre. Derfor kræver patienter at måle urinproduktion hver dag. Når patienterne begynder dialyse CKD, vil grænsen for vandindtag være anderledes.

Så drik masser af vand er ikke godt for patienter med CKD, drikke tilstrækkelige mængder af vand skal være påkrævet. En sund kost for patienter med CKD er vigtig, men ikke nok til at standse udviklingen af sygdommen effektivt og vende den yderligere betingelse. Hvis du er også interesseret i andre behandlinger Natural CKD, også så lad os vide, vi er glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert